Видео: Неродени близнаци снимени со магнетна резонанца, восхитувачки јасна снимка

Од: Твое Бебе on Среда, 20/06/2012 - 19:27

Снимка со магнетна резонанца на близнаци во стомакот на мајката.

 

близнаци, бременост