Среќно капење на близначиња

Од: Твое Бебе on Четврток, 26/03/2015 - 22:00
капење на близначиња

Близначиња се кикотат и забавуваат за време на капење, нема да не можете да се насмеете и вие. За среќа нивната мајка ја земала камерата и ја снимила сцената.