Видео: 'Машка реакција' на вест за бременост

Од: Твое Бебе on Четврток, 02/07/2015 - 17:37
дедо

Погледнете како реагира еден иден дедо на радосната вест. Скриената камера ги долови вистинските чувства!

 

Разни 

Забавно