..

........so nas e se vo red......prosliot mesec se odlucivme da odime na in vitro,se bese kako podmackano mozam da recem ,do samiot transfer se ok?ama? koga ne seka ne saka.ne bese ispesno,,napraviv test za bremenost i negativen
,a tolku mislev deka ke ostanam bremena,duri i taka se cuvstvuvav,sega koga ke pomislam mi e mnogu tesko ama so da se pravi,,ako nekoj ima vakvo iskustvo neka mi pise,kako sto da se pravi,razmisluvame pak da odime na vtoro in vitro.pozdrav do site.i im posakuvam uspeh vo obidite....

Нема разочарување Мерса,некогаш оваа борба знае да не направи депресивни и уморни но главата горе
Собери сила и направете второ инвитро кое сигурна сум дека ќе резултира со
,ти посакувам многу среќа
Дали имаш испитано спермални антитела,еве ја темата topic856.html.Тоа се испитувања кои не се многу да кажам популарни но влијаат на неплодноста.
Дали има некој искуство со Ултрамедика др. Емилија Ифановска? Била една од првите кликники во Мкд. за инвитро од 1997год. Не сум информирана баш за методите. Колку што знам едната е со superfakt а другата со antagonisti.
Втората била подобра. Назнам стварно, ако сака некој да ми објасни. Како се движат цените (на приватно) во другите клиники за постапката и за стимулациите? Моментално ја читам темава, но нестрплива сум и ви пишав
Sorry.

Return to Ин витро и Наши дневници на ИВФ
Моментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин