Господ мил бил со тебе,сега само чувајте се и растете си со малиот борец кој расте во тебе
Те чекаме во Труднички кафе муабет 

a ponekogas vo denot imam slaba bolka vo leviot jajnik ponekogas slabo bockane vo cel stomak, pa me zaboluva polovinata.Dali ima sansa da e stvarno vonmatericna so ovie simptomi inaku mi zakaza pregled za vtornik demek togas ke se videlo tocno a do vtornik
ke poludam

,i daj boze da si e sve vo red so bremenosta,inace i jas imam imano vonmatericna bremenost i sum operirana,inace vaka denot koga trebase da dobijam mi protece belo pranje so sokrvavica ednas i potoa nisto po sto i posumnjav deka ima nesto,napraviv test izleze pozitiven ,vo meguvreme imav bolki ama doktorot mi vikase sve e vo red a ne bev ojdena na pregled posto mi imase zakazano za eden tri nedeli,posle bolkite se zacestuvaa i bea pojaki valjda kako so rastel plodot pa bev na pregled kaj dr doktor mi rece pocekaj do ponedelnik posto matkata e spremna da go prifati [plodot,kao patuval,vo meguvreme pocnav da krvaram ne obilno ama mi se pojacaa i bolkite i mi dadoa dobroston,za da na denot na veridbata dobijam silni bolki poprateni so treska koi ne bea postojani,i otidov na pregled i me pratija vo sistina i tamu mi ustanovija vonm.taka da ne se sekiraj koga nesto ne e vo red se oseka ne se toa zanemarlivi bolki a i da se javuva krverenje,mene mislam mi se javi negde 5-6 nedela od bremenost a krvarenje imav mozda tri cetiri dena,ke bide sve vo red ne se sekiraj,ama i jas bi ti preporacala da si odis na vtoro mislenje
mi zakaza za 10-ina dena za srceva aktivnost zosto e mn rano da se slusne sega pa ke cekam a do togas ke uzivam edna griza pomalku i vi posakuvam na site da go pocuvstvuvate toa cuvstvo sto go osetiv denes
i mi dade folna i utrogestan(vaginalno) em za cistata (koja sto denes bese 2.8 a neknja spored dr doktor bese 3.3 ) mozebi se namalila pa ke vidimi, mi kaza deka ne e tolku opasna cistata ponekogas sama od sebe se gubela 

Return to Здравје и компликации во бременоста
Моментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин