. E sea da se vratam. Znaci sedov od tie turskite sto gi ima po ovie prodavnici za trudnicka obleka. Ama posle prvoto dete i maki nevideni za vtoroto bev vo Liska da prasam dali imaat. I imaa i bese mislam okolu 1600 eden ama vredese za parite. Plus bese mek i udoben i imav mesto za koga ke mi se napolena gradite so mleko. Ete takvo e moeto iskustvo. Zemi poskapo i ke ti trae i ke ti bide udobno.
seuste. Dobro sea pak mi se zaobluva
. Ama miderot mi pomogna da se osekam postegnato i polagodno koga izleguvam nadvor, a za doma sepak mi bese poudobno bez nego.

, ama moze ne e do miderot si imam apetit si jadam 

А мидер, си земав, ама дали го ставив на мене 2-3 пати се на се. мене стомакот одма ми се повлече, не ми се ни познаваше дека сум родила. А сум слушнала дека несмееш да пиеш многу вода првите денови од кога ќе се породиш за да не ти остане стомакот голем. колку има вистина во тоа незнам, но мојот си се собра одма.

NO, po nekoe vreme pak mi se pusti malku i sega si imam taka malo stomace kako vo 4 mesec bremenost
dali deka ne go nosev dovolno miderot, ili deka pocnav mnogu poveke da jadam zaradi doenjeto, ne znam, no taka mi se sluci, se sobra pa pak se pusti
kuzne dali ke mi se sobere pak. a gradite epten mi se smenija, mi obvisnaa malce i imam crveni strii okolu
ehh, toa e, teloto nema da e isto nikogas veke, no neka, samo da ni se zdravi i zivi decinjata 

Сега кога излегувам го облекувам мидерот, така ми е поудобно, да не се концентрирам нон стоп на големината на стомакот, вака си мислам дека помалку ми се познава.

и јас неможев да ги носам мислам дека не е нормално,ме болеа градите многу и и порачав на свекрвами да ми купи памучни за доење и...ааааааааа........милина се препородив

mora da go stegame so miderce ama mislam deka za edna godina ke si dojde se na svoe mesto

Моментално присутни на овој подфорум се: Нема регистрирани корисници и 1 гостин