Пред да заспијам...
Moderator: Модератори
-
- Форумски домаќин
- Мислења: 1603
- Придружен: 30 Apr 2011, 00:18
- Му се допанале: 216 пати
- Им се допаднал: 588 пати
Re: Пред да заспијам...
Porano mnogu citav ama vo posledno vreme igram igri na telefonot ili na kompjuter
-
- Редовен член
- Мислења: 448
- Придружен: 08 Jul 2014, 12:20
- Му се допанале: 180 пати
- Им се допаднал: 259 пати
Mislam na brat mi pred da zaspijam (cry1)
Brat mi pocina vo soobrakjaka pred mesec dena na i na svoi 30 godini go napusti ovoj svet . Neznam kako da se pomiram neznam kako da ziveam kako minuvaat denovote stanuvam posvesna so se slci i umiram od bolka . Vnuka mi ostana bez tatko i drugoto bebe e na pat. Dve deca bez tatko a jas bez brat mi (cry1)
Prefrlete go postov . Ne najdov tema soodvwtna .
Ako ima nekoj slicno islustvo nedaj boze ama ako ima neka spodeli kako se zivee
Izvinete za latinicava
Brat mi pocina vo soobrakjaka pred mesec dena na i na svoi 30 godini go napusti ovoj svet . Neznam kako da se pomiram neznam kako da ziveam kako minuvaat denovote stanuvam posvesna so se slci i umiram od bolka . Vnuka mi ostana bez tatko i drugoto bebe e na pat. Dve deca bez tatko a jas bez brat mi (cry1)
Prefrlete go postov . Ne najdov tema soodvwtna .
Ako ima nekoj slicno islustvo nedaj boze ama ako ima neka spodeli kako se zivee
Izvinete za latinicava
-
- Форумски домаќин
- Мислења: 1413
- Придружен: 12 Sep 2013, 12:28
- Му се допанале: 1549 пати
- Им се допаднал: 903 пати
Бубе баш ми е жал,тие работи за жал само со време поминуваат,треба многу време за болката да се намали,немам таков случај и не дај Боже да го имам,знам дека е тешко но животот продолжува,Господ да ви даде сила на сите,посебно на неговата жена и на децата.Господова работа ќе си ре4еш нема назад нема враќање.Искрено сочуство до сите вас,Господ со вас.