Имиња според бараниот критериум

Ј (14) Љ (4) А (40) Б (27) В (26) Г (17) Д (33) Е (21) Ж (4) З (6) И (18) К (21) Л (22) М (43) Н (17) О (8) П (10) Р (4) С (37) Т (25) У (1) Ф (5) Х (4) Ц (2)

Машки имиња и значење на машките имиња

Подолу имате листа на машки имиња. Одберете ја почетната буква на бараното име и ќе видите листа со машки имиња, кои почнуваат на таа буква, заедно за значењето и потеклото.