зачестено уринирање

Зачестено мокрење во бременоста

зачестено уринирање во бременост

Ви се случува да трчате во тоалет на секои десет минути или да се будите на секој пола час? Не сте сами, жените во сите стадиуми на бременоста се соочуваат со потреба за зачестено мокрење.