Видео: Развој на бебето во стомакот на мајката од 0-9 месец

Од: Твое Бебе on Петок, 06/07/2012 - 22:39

На видеото е прикажан чудесниот развој на бебето во стомакот на мајката, почнувајки од средбата на сперматозоидот со јајце клетката, па се до самото раѓање. Уживајте.

 

развој на бебето