Видео: Чудото на животот од зачнување до раѓање

Од: Твое Бебе on Недела, 22/09/2013 - 18:13
Прекрасна анимација на развојот на бебето во стомакот на мајката, почнувајки од моментот на зачнувањето, па да се до раѓањето. Чудото на животот прикажано на филм. Уживајте!

За бременост 

Бременост