Калкулатор за пресметка на идеална телесна тежина за возрасни

Еве еден едноставен начин да ја дознаете вашата идеална телесна тежина. Само внесете ја вашата височина и телесна градба и автоматски ќе добиете пресметка на опсегот на идеалната тежина.

Калкулатор за пресметка на идеална телесна тежина за возрасни
Внесете ги следните податоци:
Вашиот пол
Вашата висина
Вашата телесна градба
Резултати
  Идеална телесна тежина во килограми Идеална телесна тежина во фунти
Средна вредност
Опсег до до
Автоматско пресметување 
AllNutritionals.com