Фото: Хали Бери во игра со ќерката

Хали Бери (44) на калифорниското сонце, го користи времето за игра со три годишната керкичка. Мајката не се устега во играта и заедно со ќерката се спушта по лизгалката.

Таа се обидува инкогнито да помине време во забавен парк, облечена во фармерки, асиметрична маица и бело капче.

 

Малта Nahla е безбедна во регратката на мајка си

 

 Безбедно спутање на земјата

 

 Хали и Нала на неодминливата лулашка

 

 Што има во далечината?

 

Сосема обични мајка и ќерка

 

 Хали е посветена мајка која поминува многу време со својата керкичка

 

 Малото девојче е мини верзија на Хали

 

Мајката и ќерката се упатуваат на ручок во Беверли Хилс

 

Нала е уморна, мама ја носи во раце