Маркетинг

 

Зошто маркетинг на страната Твое Бебе?

 

Како што можете и самите да се уверите, страната Твое Бебе е најбогата македонска страна со содржини од областа на зачнувањето, бременоста, одгледувањето на бебињата, воспитувањето на децата итн., односно Твое Бебе е страна посветена семејството. Се трудиме содржините постојано да ги ажурираме и да продолжиме да обезбедуваме квалитетни информации, со што стекнавме своја верна читателска публика.

Нашата читателска публика е претежно составена од млади жени и мајки, чиј интерес е нивното семејство и она што е поврзано со една млада жена. Рекламирањето на нашата страна ќе ви овозможи вашите производи да ги доближите до таа целна група.

Од нашата маркетинг понуда издвојуваме:

1.      Закупување на банер позиција

Нудиме можност за поставување на ваши банери со различни димензии. Приложуваме слика, на која се обележани дел од можните местопозиции и димензии на банерите.
Напоменуваме дека сме флексибилни во поглед на димензиите и позициите на банерите. и дека ќе ни биде задоволство да одговориме на вашите специфични потреби.

2.   Објава на промотивни текстови

Нудиме можност за објава на ПР текст, фотографии и видеа на насловната страница или во одредена рубрика во вид на статија.

За дополнителни информации можете да не контактирате преку контакт страната на сајтот ТУКА, нашиот тим со задоволство ќе одговори на Вашите прашања.