Видео: бебе родено во цел водењак

бебе родено со цел водењак

Пред породувањето водењакот пука, но во ретки случаи може да се случи бебето да се роди во непукнат водењак. Уште поретко се случува настанот да биде снимен на видео како во овој случај. Глетката е восхитувачка, се назира дел од животот во матката.

 

 

За бременост: