Реакција на иден татко кој дознава дека очекуваат бебе после 5 години неплодност

најубаво изненадување

Doug Price мислел дека заедно со неговата жена само снимаат видео за натпревар на кој можеле да добијат патување во Аруба. Аруба е местото, каде пред 10 години го поминале нивниот меден месец.

Во видеото тој го доживува најубавото изненадување: неговата сопргуга му кажува дека после 5 години неполодност конечно забременила и му го покажува позитивниот тест за бременост.

Лицето на Даг кажува се.

Тие не го добиле патувањето, но добиле нешто многу повредно. Бебето треба да прстигне во Ноември оваа година. Честитки за среќниот пар!