забременување

Етан е здраво бебе

После цели 15 години борба да добијат бебе, Ема Рајли (43) и нејзиниот сопруг Пол (42) излегле како победници. Нивниот син Етан бил роден со помош на иновативна техника, при што ембрионите добиени со ин витро третман се мачкаат со леплива течност.

совети за забременување

 

Како побрзо до забременување

 

Забременувањето, односно создавањето на нов живот е прекрасно искуство, обидете да се уживате во него. Не постојат правила кои ќе ви овозможат да забремените истиот месец, но има некои работи кои ќе ви ја зголемат веројатноста дека вашата бременост ќе се случи побрзо. Еве неколку совети кои ќе ви помогнат доколку сакате да забремените:

Уживајте во создавањето на новиот живот, наместо да го направите трка за бебе