Дете од 1-3 години

Дете од 1-3 години. Се што е поврзано со децата на оваа возраст, наши иксуства, проблеми и совети.
Правила на форумот
ТУКА
Придржувајте се до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани или едитирани. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, започнете нова.
  • Forum
    Теми
    Мислења
    Последно мислење