Page 49 of 49

Re: Вашите термини за породување

Posted: 15 Feb 2019, 16:27
by buci12345678
08.07.2019 (bu)

Re: Вашите термини за породување

Posted: 19 May 2019, 23:18
by simplygirl89
15.10 девојче (love5)

Re: Вашите термини за породување

Posted: 30 May 2019, 20:50
by kit-kat
Од 23-29. 08.2019 има разлика од ехо до циклус.
Ама знам порано ќе биде.

Re: Вашите термини за породување

Posted: 06 Sep 2019, 20:56
by SeaMermaid85
SeaMermaid85 wrote:
19 Jan 2019, 16:15
22. 8. 2019
Мамички, јас да ви се пофалам, се породив на 16 август. Ми се роди прекрасна ќеркичка. Не ми се верува дека станав мама по петти пат. На сите ви посакувам радости.Ве гушкаме (smile) (lovet)