Колкаво го родивте бебето?

Сите теми што се поврзани со породувањето. Термин за породување, болница, искуства итн.

Moderator: Модератори

Правила на форумот
ТУКА
Придржувајте се до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани или едитирани. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, започнете нова.
melanija
Нов член
Нов член
Мислења: 77
Придружен: 16 Dec 2013, 20:33
Му се допанале: 28 пати
Им се допаднал: 30 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by melanija » 18 Jan 2014, 01:09

синчето 3270 а керкичката 3050 помала (sad1) ама др Олгица ми рече супер е.. имаше право (smile)

srculence
Редовен член
Редовен член
Мислења: 499
Придружен: 13 May 2013, 22:17
Му се допанале: 212 пати
Им се допаднал: 296 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by srculence » 04 Mar 2014, 23:43

4.070 teska a dolga 54 (smile)

b bebe
Член
Член
Мислења: 179
Придружен: 11 Mar 2013, 18:45
Му се допанале: 2 пати
Им се допаднал: 68 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by b bebe » 05 Mar 2014, 10:38

3.340 kg, dolga 49 cm

iva-iva
Нов член
Нов член
Мислења: 94
Придружен: 03 Dec 2013, 17:59
Му се допанале: 16 пати
Им се допаднал: 25 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by iva-iva » 25 Mar 2014, 20:54

3100кг 48см

ripcence
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1127
Придружен: 03 Aug 2013, 02:50
Location: Скопје
Му се допанале: 1340 пати
Им се допаднал: 892 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by ripcence » 08 Apr 2014, 17:08

3250кг. со 50см. (smile)

Mau
Домашен член
Домашен член
Мислења: 592
Придружен: 09 Mar 2014, 12:47
Му се допанале: 47 пати
Им се допаднал: 334 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Mau » 13 Aug 2014, 13:03

3,100 kg. 48 cm.

sju
Член
Член
Мислења: 155
Придружен: 19 Apr 2012, 14:26
Му се допанале: 28 пати
Им се допаднал: 68 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by sju » 13 Aug 2014, 13:10

3400 kg 50cm prvoto i 3600 kg, 50 cm vtoroto

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Peperutka » 27 Sep 2014, 17:47

К. се роди 3000 кг. и 50 см долг
Д. се роди 3.250 кг и 50 см долг

happiness
Домашен член
Домашен член
Мислења: 746
Придружен: 02 May 2014, 21:37
Му се допанале: 221 пати
Им се допаднал: 269 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by happiness » 01 Oct 2014, 17:12

3150 a beshe dolgo 51 cm (love5)

Bube
Редовен член
Редовен член
Мислења: 448
Придружен: 08 Jul 2014, 12:20
Му се допанале: 180 пати
Им се допаднал: 259 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Bube » 28 Mar 2015, 16:50

3460 gr 50 cm (love5)

Одговори

Return to “Породување”