Колкаво го родивте бебето?

Сите теми што се поврзани со породувањето. Термин за породување, болница, искуства итн.

Moderator: Модератори

Правила на форумот
ТУКА
Придржувајте се до темите. Пораките кои ја насочуваат темата во друга насока, ќе бидат избришани или едитирани. Доколку сметате дека нема соодветна тема или не можете да ја најдете, започнете нова.
Neda_Jovan
Редовен член
Редовен член
Мислења: 384
Придружен: 18 Jun 2013, 14:40
Му се допанале: 362 пати
Им се допаднал: 155 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Neda_Jovan » 28 Mar 2015, 18:53

Golemiot 2700kg i 48sm
maliot 3700 i 51 sm
Izleguva deka maliot e pogolem od golemiot (brows)

marijaz
Член
Член
Мислења: 117
Придружен: 16 Nov 2014, 21:58
Им се допаднал: 19 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by marijaz » 28 Mar 2015, 19:14

Sinceto 3100kg dolgo 50

Lejla7
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 4048
Придружен: 24 Oct 2011, 14:34
Му се допанале: 1284 пати
Им се допаднал: 1103 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Lejla7 » 28 Mar 2015, 19:48

3300g, 51 cm (love5)

SMESKO
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1420
Придружен: 12 Sep 2013, 12:28
Му се допанале: 1559 пати
Им се допаднал: 912 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by SMESKO » 28 Mar 2015, 20:14

Lokumceto moe 2.810 gr so 48 cm (bu)

maried
Домашен член
Домашен член
Мислења: 823
Придружен: 12 May 2012, 01:22
Му се допанале: 192 пати
Им се допаднал: 422 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by maried » 28 Mar 2015, 21:08

2950 грама, 52 см (pipi)

Anence66
Член
Член
Мислења: 126
Придружен: 27 Aug 2014, 11:15
Му се допанале: 34 пати
Им се допаднал: 66 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Anence66 » 28 Mar 2015, 21:12

Бeбушка ја родив 3500 со 50 см. (pipi)

Bilence 123
Член
Член
Мислења: 156
Придружен: 18 Aug 2014, 18:33
Им се допаднал: 18 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Bilence 123 » 29 Mar 2015, 00:02

Синко мој се роди 3.000 и 52 цм.

TeickASt
Нов член
Нов член
Мислења: 14
Придружен: 26 Feb 2015, 09:18
Му се допанале: 10 пати
Им се допаднал: 2 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by TeickASt » 07 Apr 2015, 12:35

Kerka mi se rodi 3520, a dolga 49, a za drugovo ke vidime za mesec ipol (brows) (brows)

marijaz
Член
Член
Мислења: 117
Придружен: 16 Nov 2014, 21:58
Им се допаднал: 19 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by marijaz » 15 Apr 2015, 13:11

3130kg i 51sm

Bilence 123
Член
Член
Мислења: 156
Придружен: 18 Aug 2014, 18:33
Им се допаднал: 18 пати

Re: Колкаво го родивте бебето?

Post by Bilence 123 » 20 Apr 2015, 10:52

Prculkata moja ja rodiv 3350 i 51 cm.

Одговори

Return to “Породување”