Page 10 of 10

Re: Градинки

Posted: 14 Jan 2017, 17:41
by Bube
Се ближи роденденот на ќерка ми . Што сте ги частеле другарчињата во градинка а да не е хартиена торта ? Некој предлог ?

Re: Градинки

Posted: 14 Jan 2017, 22:27
by sunshine_2012
Колку захтевно стана ова со родендените. Јас се секавам кога и ние одевме во градинка или пак во училиште, носевме чоколадни бонбончиња да си ги почастеш другарчињата и ништо повеке. Ама сега е друго изгледа, треба нешто повеке да се прави. Јас пошто не ги пракам моите у градинка Home schooling сме и незнам што се носи. (unsure)