Направи сама фризура за секоја пригода

Moderator: Модератори

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 04 Dec 2012, 16:00

Многупати сум се нашла во ситуација да треба да одам на некоја пригода, а при тоа и косата треба да ми биде средена. Многу пати не сум била во можност да одам на фризер.
Овие видеа можат да ни помогнат сами да си направиме фризура во неколку чекори.
sgDyBrx8ZZI

ani4ka
Редовен член
Редовен член
Мислења: 427
Придружен: 14 Jun 2012, 12:09
Му се допанале: 98 пати
Им се допаднал: 204 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by ani4ka » 04 Dec 2012, 17:20

ovoj nacin mi e polesen
MHjkhi8jkdI

ani4ka
Редовен член
Редовен член
Мислења: 427
Придружен: 14 Jun 2012, 12:09
Му се допанале: 98 пати
Им се допаднал: 204 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by ani4ka » 04 Dec 2012, 17:25


Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 05 Dec 2012, 20:39


Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 05 Dec 2012, 20:45

Ова мислам дека е за тие што се повешти во правење на фризури. (smile)
iv_lhvWEjaI

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 05 Dec 2012, 22:13


Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 05 Dec 2012, 22:18


Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 06 Dec 2012, 13:59

Како да направите пунџа во неколку чекори.
ulUVJ6rQ6ok

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 06 Dec 2012, 14:06

Елегантна фризура
8SvXcIPNu18

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Направи сама фризура за секоја пригода

Post by Petra » 08 Dec 2012, 12:36

Направи пунџа со чорап и плетенка (smile)
M3J6_NeUqVc

Одговори

Return to “Нега и убавина”