Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Честитки за новородените бебенца. Да им посакаме добродојде и благослов на најмалите членови.

Moderator: Модератори

kit-kat
Модератор
Модератор
Мислења: 3256
Придружен: 08 Jul 2012, 13:13
Му се допанале: 1251 пати
Им се допаднал: 1731 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by kit-kat » 11 Dec 2015, 10:27

Ленанела нека е здрав и жив синко 2 и само среќа и убавини да ви носи. (part) (part) (part)
(jmp) (jmp) (jmp)
Батко то сигурно е (rad)

sweety
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2260
Придружен: 31 Oct 2013, 19:01
Му се допанале: 958 пати
Им се допаднал: 1200 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by sweety » 11 Dec 2015, 10:43

(part) (part) (part) (part) Лена-нела честитки за Максим нека е жив и здрав и само радости да ви носи, (jmp) (jmp) (jmp) (jmp) (jmp)

only44you
Редовен член
Редовен член
Мислења: 305
Придружен: 21 Sep 2014, 00:49
Му се допанале: 278 пати
Им се допаднал: 95 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by only44you » 11 Dec 2015, 13:29

Lena_nela wrote:Ви благодарам многу на сите, кај сите бог да даде се што е најубаво и секого да го израдува со ваква радост,да сте ми живи ,здрави силно ве гушкаме (grupna-gushka) јас и Максим (love5) (love5) (love5)
Значи сепак ке е Максим .....јеееееееее (rad) dance

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by Peperutka » 11 Dec 2015, 13:33

Добродојде за Максим (rad) (part) (rad)
Нека е жив и здрав и секогаш благословен и насмеан (jmp) (con) (part) (rad) (jmp)

Maceto
Домашен член
Домашен член
Мислења: 668
Придружен: 28 Oct 2014, 14:39
Му се допанале: 574 пати
Им се допаднал: 396 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by Maceto » 11 Dec 2015, 15:47

Честитки мамичке горда на синчето (jmp) да е живо и здраво среќно и весело,секогаш да ве радува (beer) Максим прекрасно име (joy) dance (jmp)

Strelce
Член
Член
Мислења: 169
Придружен: 18 Mar 2014, 00:20
Му се допанале: 19 пати
Им се допаднал: 39 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by Strelce » 11 Dec 2015, 18:32

Нека е живо и здраво синцето,големо да расте (part) (part) (part) (part) (part) (part) (part) (part)

snegulka83
Редовен член
Редовен член
Мислења: 446
Придружен: 14 Nov 2013, 12:15
Му се допанале: 87 пати
Им се допаднал: 102 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by snegulka83 » 11 Dec 2015, 18:46

Честитки (con) да е здрав и жив синот, голем да расти. (joy) (joy) (joy)

happiness
Домашен член
Домашен член
Мислења: 746
Придружен: 02 May 2014, 21:37
Му се допанале: 221 пати
Им се допаднал: 269 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by happiness » 12 Dec 2015, 23:39

честитки лена нела (part) (part) (part) здрав, жив , голем да расти!

SMESKO
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1420
Придружен: 12 Sep 2013, 12:28
Му се допанале: 1559 пати
Им се допаднал: 912 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by SMESKO » 13 Dec 2015, 13:52

(part) (part) (part) (part)
Добре Ни Дојде Малечок dance dance dance dance
Честитки за тебе Лена Нела (joy) (joy) (joy)
(jmp) (jmp) (jmp) (jmp) (jmp) (jmp) (jmp)

Bube
Редовен член
Редовен член
Мислења: 448
Придружен: 08 Jul 2014, 12:20
Му се допанале: 180 пати
Им се допаднал: 259 пати

Re: Lena_Nela стана горда мама на уште еден син!!!

Post by Bube » 14 Dec 2015, 11:53

Живо здраво веселооо
(con) (con) (con)

Одговори

Return to “Честитки за новите бебуши”