ДЕКЕМВРИ месец со најмногу трудници!!!

Нашите постари теми

Moderator: Модератори

kit-kat
Модератор
Модератор
Мислења: 3256
Придружен: 08 Jul 2012, 13:13
Му се допанале: 1251 пати
Им се допаднал: 1731 пати

Re: ДЕКЕМВРИ месец со најмногу трудници!!!

Post by kit-kat » 29 Dec 2015, 21:54

(joy) (part) (part) Милена (con) честитки да си имаш лесна и школска бременост.
Бог постои и чуда се случуваат. (jmp)
Борјана ќе дојде набрзо и твојот ден мила. Те (kup)

buci12345678
Редовен член
Редовен член
Мислења: 299
Придружен: 04 Nov 2013, 14:25
Му се допанале: 188 пати
Им се допаднал: 238 пати

Re: ДЕКЕМВРИ месец со најмногу трудници!!!

Post by buci12345678 » 29 Dec 2015, 22:01

честитки и од мене за идните мамички (con) нека ви е со лесно да си ги износите бебушките до крај (part) (part) (jmp) dance

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 940 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: ДЕКЕМВРИ месец со најмногу трудници!!!

Post by Peperutka » 30 Dec 2015, 11:19

Милена (con) (con) (con) (con) Господ е голем и секогаш треба да се има надеж (part) (part)
Со лесно и убаво да си ја истераш бременоста па по 9 месеци да си го имаш најубавото бебенце (love5)

Заклучена

Return to “Архива”