Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Нашите постари теми

Moderator: Модератори

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by Peperutka » 27 May 2014, 09:50

Бистра,честитки и се најубаво (rad)
Нека ти поминат како песна овие 9 месеци за да си ја гушкаш најголемата радост (b4)
(jmp) (jmp)

sakambebe
Член
Член
Мислења: 122
Придружен: 09 Feb 2014, 22:37
Му се допанале: 57 пати
Им се допаднал: 26 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by sakambebe » 27 May 2014, 17:16

бистра честитки да си имаш лесна бременост а мариет те чекам да ми пишиш фала ти однапред мила!!

Kalla
Член
Член
Мислења: 101
Придружен: 15 Dec 2013, 15:49
Му се допанале: 17 пати
Им се допаднал: 13 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by Kalla » 27 May 2014, 18:10

Бистра честитки, имај си лесна бременост (smile)

Mau
Домашен член
Домашен член
Мислења: 592
Придружен: 09 Mar 2014, 12:47
Му се допанале: 47 пати
Им се допаднал: 334 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by Mau » 27 May 2014, 18:22

Еве ме и мене да честитам , секогаш крајот на мессецот носи убави вести (part) (part) (part)

Filigran
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1827
Придружен: 22 Jul 2012, 15:43
Му се допанале: 898 пати
Им се допаднал: 739 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by Filigran » 27 May 2014, 18:52

Овде имало нова трудница. Е па Бистра, честито , со живот нека е. (part) (part) (part) (jmp) (jmp) (jmp)

RedRose30
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1060
Придружен: 26 Oct 2013, 11:05
Му се допанале: 1303 пати
Им се допаднал: 446 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by RedRose30 » 27 May 2014, 23:49

Честито БИстра, имај си лесна бременост и за 8-9 месеци живо здраво право бебенце да си гушкаш (b4)

snegulka83
Редовен член
Редовен член
Мислења: 446
Придружен: 14 Nov 2013, 12:15
Му се допанале: 87 пати
Им се допаднал: 102 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by snegulka83 » 27 May 2014, 23:54

Честито Бистра (part) (part) (part) (part) (part)
Со лесно да си ја износиш и да си имаш школска бременост.
(jmp) (jmp) (jmp) (jmp)

sweety
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2260
Придружен: 31 Oct 2013, 19:01
Му се допанале: 958 пати
Им се допаднал: 1200 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by sweety » 30 May 2014, 09:25

Ери кај се изгуби ако пиши направи ли тест (brows) (brows)

SMESKO
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1420
Придружен: 12 Sep 2013, 12:28
Му се допанале: 1559 пати
Им се допаднал: 912 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by SMESKO » 30 May 2014, 09:40

Абе јас како е можно да не видам убави вести Бистра мила (con) бременост,со лесно да си ја износиш бременоста (joy) (jmp) (jmp) (jmp) (jmp)

Happy^_^
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2265
Придружен: 28 Mar 2013, 11:47
Му се допанале: 206 пати
Им се допаднал: 1170 пати

Re: Нови трудници во расцветаниот МАЈ*

Post by Happy^_^ » 30 May 2014, 12:05

Кој ќе ја отвора темата за јуни? (brows)
Мој предлог е СМЕШКО (tongue) (love5)
А ако веќе има кандидат, се извинувам (smile)

Заклучена

Return to “Архива”