На колку години стапивте во брак?

Moderator: Модератори

Bube
Редовен член
Редовен член
Мислења: 448
Придружен: 08 Jul 2014, 12:20
Му се допанале: 180 пати
Им се допаднал: 259 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by Bube » 12 Jan 2015, 18:24

svadba pravevme 2 meseci pred da napolnam 30 (part)

Maceto
Домашен член
Домашен член
Мислења: 668
Придружен: 28 Oct 2014, 14:39
Му се допанале: 574 пати
Им се допаднал: 396 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by Maceto » 12 Jan 2015, 21:48

На 29 год. веридба за три месеци на 30 год. свадба (rad) (rad) И баш ми беа и мене таман (laugh1) (laugh1)

dream4baby
Нов член
Нов член
Мислења: 64
Придружен: 21 Jan 2015, 00:59
Му се допанале: 24 пати
Им се допаднал: 24 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by dream4baby » 23 Jan 2015, 19:02

На 25

Flower-Angel
Нов член
Нов член
Мислења: 33
Придружен: 18 Mar 2015, 13:04
Location: Denmark
Им се допаднал: 5 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by Flower-Angel » 18 Mar 2015, 21:23

На 25 години,односно 3 месеци пред да наполнам 26.

WhiteRose
Член
Член
Мислења: 102
Придружен: 25 Nov 2014, 15:27
Му се допанале: 47 пати
Им се допаднал: 31 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by WhiteRose » 19 Mar 2015, 12:04

Na denot na 26 tiot rodenden (part)

aneance
Домашен член
Домашен член
Мислења: 602
Придружен: 08 Apr 2014, 23:21
Му се допанале: 55 пати
Им се допаднал: 205 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by aneance » 19 Mar 2015, 14:23

Dve nedeli pred da napolnam 25 pravevme veridba a na 25ipol svadba

unknown
Нов член
Нов член
Мислења: 10
Придружен: 24 Jun 2014, 06:09
Им се допаднал: 3 пати

Re: На колку години стапивте во брак?

Post by unknown » 10 Jun 2015, 19:22

На 21 год. :grin:

Одговори

Return to “Брак”