Разлика во години со брачниот партнер

Moderator: Модератори

Pcelka
Нов член
Нов член
Мислења: 75
Придружен: 18 Sep 2012, 22:56
Му се допанале: 9 пати
Им се допаднал: 22 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by Pcelka » 27 Sep 2012, 14:35

6 godini e mm postar od mene

Herra
Редовен член
Редовен член
Мислења: 264
Придружен: 12 Dec 2011, 03:13
Му се допанале: 107 пати
Им се допаднал: 22 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by Herra » 07 Oct 2012, 10:14

Мм е постар од мене само 6 месеци и одлично се сложуваме, и двајцата сме си како деца и не ни смета тоа (smile)

saska075
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1714
Придружен: 17 Apr 2012, 19:48
Му се допанале: 335 пати
Им се допаднал: 614 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by saska075 » 07 Oct 2012, 11:39

MM e postar 5 god od mene. Jas 27 imam a toj 32.

Nadja
Редовен член
Редовен член
Мислења: 445
Придружен: 26 Aug 2012, 19:03
Му се допанале: 9 пати
Им се допаднал: 52 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by Nadja » 07 Oct 2012, 16:33

Маж ми е постар од мене 7 месеци.

Crnokosaa
Домашен член
Домашен член
Мислења: 572
Придружен: 11 Nov 2012, 22:16
Му се допанале: 102 пати
Им се допаднал: 236 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by Crnokosaa » 16 Dec 2012, 14:44

MM e postar od mene 7 god i 8 meseci (smile)

carina
Домашен член
Домашен член
Мислења: 726
Придружен: 20 Jul 2011, 08:21
Location: skopje
Му се допанале: 193 пати
Им се допаднал: 279 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by carina » 16 Dec 2012, 20:37

2 год е постар од мене

Mamino_srce
Домашен член
Домашен член
Мислења: 872
Придружен: 27 Apr 2011, 22:26
Му се допанале: 103 пати
Им се допаднал: 107 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by Mamino_srce » 16 Dec 2012, 21:41

1 година и 12 дена е постар, во ист месец сме родени барем. (smile)

maloto.japonce
Член
Член
Мислења: 171
Придружен: 23 Nov 2011, 11:19
Му се допанале: 15 пати
Им се допаднал: 17 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by maloto.japonce » 16 Dec 2012, 22:07

Мм е постар од мене 4 год. и 2 месеца (smile)

sunshine_2012
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1153
Придружен: 04 Jul 2012, 23:01
Location: Tetovo
Му се допанале: 548 пати
Им се допаднал: 738 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by sunshine_2012 » 17 Dec 2012, 07:32

mm e postar od mene 8 god. i 5 meseci.

SIMONA
Редовен член
Редовен член
Мислења: 273
Придружен: 27 Nov 2012, 19:01
Му се допанале: 73 пати
Им се допаднал: 81 пати

Re: Разлика во години со брачниот партнер

Post by SIMONA » 21 Dec 2012, 19:24

3 godini i 4 meseci e postar od mene.Mislam deka e najdobra granica epten se razbirame,sorabotuvame..samo sto malku e inaet

Одговори

Return to “Брак”