Дали сте слушнале за Хималајските Ламби? Дали можеби имате во вашиот дом и какво е вашето искуство? Велат делуваат позитивно на расположението, направени од потполно природни минерали кои се стари 250 милиони години. Кристалите од овие ламби константно зрачат негативни поларизирани јони и познати се по нивните позитивни дејства како што се:
-смируваат главоболки и стрес
-го зајакнуваат имунитетот
-го зголемуваат капацитетот на плуќата
-помагаат при отежнато дишење
-позитивно делуваат кај луѓето со пореметен сон и концентрација, астма, алергија...
Ова се само неколку од нивните позитивни дејства, за кои велат дека ги имаат овие ламби.
Јас и мм прв пат слушнавме и ги видовме на новогодишниот саем во Белград и размислуваме да земеме две, една за во дневната соба и друга за во спалната кај нас па да видиме дали навистина помагаат (smile)
Еве ви и еден сајт на кој што ќе можете поопширно да прочитате за моќта на Хималајските Ламби, но е на српски, не успеав да најдам на македонски, па можете да погледнете и да го споделите вашето мислење за овие ламби и воедно да ми помогнете во размислувањето дали да го купиме ова мало чудо кое изгледа прекрасно (tongue)
http://www.himalajskelampe.info/
Хималајски Ламби
Moderator: Модератори
-
- Форумски домаќин
- Мислења: 2039
- Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
- Му се допанале: 1044 пати
- Им се допаднал: 729 пати
Re: Хималајски Ламби
Post by Petra » 20 Nov 2012, 10:44
Херра јас имам хималајска лампа, ја добив поклон за роденден. Изгледот и е супер, мене добро ми се вклопува во собата. Има праска боја и дава топлина. А дали навистина ги има тие својства можам да кажам дека, поподолго време кога е уклучена чувствувам некоја леснотија, опуштеност. Се имам запрашано дали е до психата, или пак навистина испушта негативни јони. Мислам дека работи. (smile)
-
- Редовен член
- Мислења: 264
- Придружен: 12 Dec 2011, 03:13
- Му се допанале: 107 пати
- Им се допаднал: 22 пати
Re: Хималајски Ламби
Post by Herra » 20 Nov 2012, 11:51
Матеа кај нас незнам каде ги има, јас одамна ја отворив темава, уште кога бев во Белград и таму на саемот имаше презентација на овие ламби па се мислев дали да купам или не, да не се некои глупости и пак да фрлам пари на нешто што ниту ќе ми користи а само место ќе ми зафаќа како многу работи што сум се излажала да ги купам па ене стојат по подруми (smile) Инаку и мене ме интересира каде ги има во Скопје, која цена се, па ако некој знае нека сподели со нас (smile) И да доплонам, светат на струја, си се приклучуваат како најобична ламба, ги има во различни форми и димензии и колку што се сеќавам почетната цена во Белград им беше околу 2500 динари што кај нас би било околу 1300-1400 за најмалите ламби. Тоа беше некоја промотивна цена, а и земајќи го фактот дека кај нас се е поскапо отколку во Србија сигурна сум дека не би биле овде под 2000 ден (smile)
Jump to
- Добредојде и да се запознаеме
- ↳ За форумов
- ↳ Технички прашања
- ↳ Да се запознаеме
- Забременување
- ↳ Во очекување на бременост
- ↳ Забременување
- ↳ Неплодност
- ↳ Испитувања на неплодност
- ↳ Дијагнози на неплодност
- ↳ Медикаменти