Page 2 of 2

Re: Кујна

Posted: 25 Mar 2017, 08:42
by Debora
Саншајн мноооогу ти е убава кујната. Често те мислев до кај сте. (a2) Ќе биде полна со вкусна и благословена храна и дружба. (joy) dance (joy) Супер што сте ставиле гранит, баш пред некој ден си викав дека е паметно тоа. Контраст во боите. (lovet) И фрижидерот ептен ми се бендисува, соодветна големина. (kup)

Re: Кујна

Posted: 27 Mar 2017, 09:47
by Maceto
Многу ми е убаво кога ставате слики од тоа што сте си направиле dance
Саншајн многу ти е убава кујната, ама ептен ме бендиса, со здравје да си ја користите и многу убави кафиња и храна да си спремате во неа, се разбира со помош од сите (thumbsup) (big-hug)

Re: Кујна

Posted: 11 Apr 2023, 10:42
by NecaPereca
Најдов одличен сајт со идеи за кујна, би сакал да има вакво нешто во Македонија
https://www.daibau.rs/magazin/kuhinje