Page 2 of 2

Re: Плочки

Posted: 02 Nov 2016, 02:40
by sunshine_2012
Девојче со здравје да си ја користите кујната. Биди благословена. (smile).
Стави слика да ја видеме кујната. И јас планирам по Божја волја да ја реновирам кујната и плочки и под од ке менуваме, па може да земам некоја идеја.