Спорт
Moderator: Модератори
-
- Домашен член
- Мислења: 553
- Придружен: 17 May 2012, 05:21
- Му се допанале: 86 пати
- Им се допаднал: 107 пати
Re: Спорт
Post by Nespretna » 17 Jul 2012, 17:42
Сакам спорт! Фудбал да гледам, ама само кога морам, а за играње сум со две леви (smile) . А како мала тренирав ракомет, и многу го сакам тој спорт. Исто сакам и добојка. Кога би имала можност онака рекреативно да се занимавам со ракомет или одбојка, одма тргам.
-
- Домашен член
- Мислења: 759
- Придружен: 13 Oct 2011, 04:57
- Му се допанале: 83 пати
- Им се допаднал: 169 пати
Post by happy cumulus » 25 Jul 2012, 17:34
Jas sum sportska dusa. Jas licno trenirav gimnastika koga bev mala, i neznam dali e sport, no mnogu igrav po diskoteki (smile). Sekade kade sto se igra de. A koga prestanav so gimnastikata, znaev da si napraam po nekoja zvezda ili premet po patot nakaj kaficite (smile). Drustvoto moe me smetase za malku otkacena ;-) Vo denesno vreme vezbam yoga (malku ponapredna), odam na planinarenje koga mozam, i do pred da ostanam trudna odev na rock climbing. Toa mnogu mi nedostasuva, ama ke mu se vratam naskoro...stom ke go vidam krajot na mojata disertacija.
A za gledanje, tenis mi e na prvo mesto. Ama generalno sakam da gldam sport i obicno si imam milenici/timovi sekade. Koga gledam sum zestok navivac. Ako ne si spremen da slusas vriskanje i pcuenje, ne sednuvaj do mene (smile).
A za gledanje, tenis mi e na prvo mesto. Ama generalno sakam da gldam sport i obicno si imam milenici/timovi sekade. Koga gledam sum zestok navivac. Ako ne si spremen da slusas vriskanje i pcuenje, ne sednuvaj do mene (smile).
-
- Форумски домаќин
- Мислења: 1153
- Придружен: 04 Jul 2012, 23:01
- Му се допанале: 548 пати
- Им се допаднал: 738 пати
Post by sunshine_2012 » 27 Jul 2012, 22:52
i jas bev sportska dusa no sega slabo nesto sportuvam sega doma so decata sportuvam borenje, skokotkanje gonenje i taka natamu, ma da ponekogas trcam okolu mala no kako fatija gorestinite nist ne pravam osven so setam (smile)
Happycumulus i jas koga bev dete vezbav gimnastika i shpagata ja pravev, trenirav rakomet a i odev na moderen balet igranjeto mi bese po merak i dendenes sakam da si igram :)
ne sakam da gledam mnogu sport no edno nesto sto gledam e Umetnicko lizganje, tenis i se razbira rakomet (thumbsup)
Happycumulus i jas koga bev dete vezbav gimnastika i shpagata ja pravev, trenirav rakomet a i odev na moderen balet igranjeto mi bese po merak i dendenes sakam da si igram :)
ne sakam da gledam mnogu sport no edno nesto sto gledam e Umetnicko lizganje, tenis i se razbira rakomet (thumbsup)
-
- Домашен член
- Мислења: 759
- Придружен: 13 Oct 2011, 04:57
- Му се допанале: 83 пати
- Им се допаднал: 169 пати
Post by happy cumulus » 28 Jul 2012, 19:59
Саншајн, гледам многу сличности меѓу мене и тебе. И јас едно време многу гледав уметничко лизгање, ама сега пошто сме без телевизор послабо. Тешко се наоѓаат онлине преноси од првенствата.sunshine_2012 wrote:i jas bev sportska dusa no sega slabo nesto sportuvam sega doma so decata sportuvam borenje, skokotkanje gonenje i taka natamu, ma da ponekogas trcam okolu mala no kako fatija gorestinite nist ne pravam osven so setam (smile)
-
- Домашен член
- Мислења: 597
- Придружен: 05 Apr 2012, 23:53
- Му се допанале: 159 пати
- Им се допаднал: 194 пати
Post by ilovebabies » 16 Oct 2012, 21:02
yoga i pilates...za odrzuvanje na potrebniot balans pomegu teloto i duhot ;)
Return to “Хоби, спорт и рекреација”
Jump to
- Добредојде и да се запознаеме
- ↳ За форумов
- ↳ Технички прашања
- ↳ Да се запознаеме
- Забременување
- ↳ Во очекување на бременост
- ↳ Забременување
- ↳ Неплодност
- ↳ Испитувања на неплодност
- ↳ Дијагнози на неплодност