Re: Матичен гинеколог - гинеколог

Moderator: Модератори

detelina
Член
Член
Мислења: 239
Придружен: 03 Dec 2010, 02:09
Му се допанале: 2 пати
Им се допаднал: 11 пати

Post by detelina » 24 Jan 2012, 23:15

zdravo carina.mene maticen mi bese cvetko trajkovski no vo neuromedika.prekrasen doktor nemam zborovi za nego.Go zemav za maticen so preporaka no se otkazav posto otvoril sam ordinacija i ne mozev da go najdam a od neuromedika ne davaa nikakva informacija vo vrska so nego.inaku dr e vo godini i stvarno so ljubov si ja raboti svojata rabota.pozdrav

carina
Домашен член
Домашен член
Мислења: 726
Придружен: 20 Jul 2011, 08:21
Му се допанале: 193 пати
Им се допаднал: 279 пати

Post by carina » 25 Jan 2012, 09:05

zdravo detelina,i jas slusnav deka porano rabotel vo neuromedika,a sega ima vo gorce ordinacija,ti blagodaram na odgovorot,bas sakav da cujam necie mislenje pred da odam kaj nego.pozdrav

Mia85
Редовен член
Редовен член
Мислења: 377
Придружен: 06 Mar 2011, 23:11
Им се допаднал: 10 пати

Post by Mia85 » 29 Jan 2012, 19:21

Carina mene mi go prepisa mojata doktorka Dr. Elizabeta Matevska vo Sistina...i odma ostanav bremena so samo edna doza...toplo ti ja preporacuvam:)

carina
Домашен член
Домашен член

Post by carina » 30 Jan 2012, 08:59

zdravo devojki,znaci bev kaj doktorov i super e,mi prepisa klomifen od nareden mesec zasto pominal vozot ovoj mesec,se nadevam deka ako ne sega idniot mesec ke imam pozitivni rezultati.pozdrav

Herra
Редовен член
Редовен член
Мислења: 264
Придружен: 12 Dec 2011, 03:13
Му се допанале: 107 пати
Им се допаднал: 22 пати

Post by Herra » 15 Oct 2012, 16:15

Милички ве молам да ми одговорите, се јавив сега во МАМА кај др. Надица Ѓеровска затоа што имам слушнато дека работела со плави картони и на многу им е матичен гинеколог ама ми рекоа дека само приватно работела (unsure) Сакам да изберам матичен гинеколог, меѓутоа бременоста планирам да си ја водам во Ремедика, значи матичниот да ми биде за останатите испитувања за крв и слично да не го плаќам и тоа приватно кога можам и со плави картончиња да завршам работа. Ве молам ако знаете кажете ми каде можам да најдам добар матичен гинеколог, ми ја препорачаа исто и др. Емилија Трајковска мислам дека беше, во Кисела Вода дека и таа работела со плави картони ама некако се разочарав зашто слушнав многу се чекало и на закажано, по 2-3 саати негде (unsure) Ве молам пишете ми (kup)

milicka9283
Член
Член
Мислења: 179
Придружен: 12 Aug 2012, 19:59
Му се допанале: 17 пати
Им се допаднал: 26 пати

Post by milicka9283 » 15 Oct 2012, 21:20

mene maticna mi e suzana kostovka od kaj korunovski.jas otidov prvo kaj nego ama imal mn pacienti i ja zemav suzana za maticen.zenata vaka e super ama nekako mn se ceka i poso jas odam i na Gak kaj dr ginekolozi na moenti koga razgovarame so suzana i koga i kazuvam sto i kako oni mi kazale taa samo klima so glava i nisto ne kazuva kako nezainteresirana a gzva ima nikogas ne sum vlegla na vreme sekogas cekam po 40min...eho e 300den..kartonce ne zima...za brisevi mi zema 400den i plus jas sto si gi odnesov sama na mikro si plativ uste 350den...sto znam mislev i da ja smenam ama veke pocnav kaj nea...ne sum odela cesto i mislam deka i preci toa sto idam i na Gak da se konsultiram so dr lekari.inaku prilicno e mlada doktorkata...

Herra
Редовен член
Редовен член
Мислења: 264
Придружен: 12 Dec 2011, 03:13
Му се допанале: 107 пати
Им се допаднал: 22 пати

Post by Herra » 17 Oct 2012, 18:20

Уфффф што сте лоши, никако да пишете на оваа тема (unsure)

carina
Домашен член
Домашен член

Post by carina » 17 Jan 2013, 10:17

девојки здраво,сакав да ве прашам за др.јаким димитров.дали има некој искуство со овој др,дали има ординација во влае (сум чула за него).ми треба некој поискусен ,да ми каже кои испитувања да се направат пред следна бременост,а овој доктор доста ми го фалеа.дали знаете дали има работено на клиника?да знам дали е тој за кого имам слушано.
уште нешто,ке заборавев,дали знаете дали адамова работи сеуште во ремедика,знам отиде во пензија од гак

milicka9283
Член
Член
Мислења: 179
Придружен: 12 Aug 2012, 19:59
Му се допанале: 17 пати
Им се допаднал: 26 пати

Post by milicka9283 » 17 Jan 2013, 11:35

jas ja barav adamova pred nekoe vreme na GAK ama si otisla vo penzija i nikoj ne znaese da mi dade informacija za nea ama i jas nesto slusnav kako si raboti privatno samo ne znam tocno kade...a deka e vrvna doktorka toa go znam si ja znae zenata rabotata....

Raphaella
Член
Член
Мислења: 172
Придружен: 03 May 2011, 14:54
Им се допаднал: 6 пати

Post by Raphaella » 17 Jan 2013, 15:59

Карина прашањето ти било ептен конкретно за одредени доктори. За жал не можам да ти помогнам. Мене матичен гинеколог ми е др. Ложанковски, а одам и во Систина кај др. Митко Иваноски. Штета што не можам да ти помогнам.

Одговори

Return to “Здравје”