За мене знаеш дека...

Moderator: Модератори

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 06 Mar 2013, 19:12

Петра ќе направи мурал кај сестра и. (rolll)

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 06 Mar 2013, 19:42

Дебора прави убава баклава. (rolll)

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 07 Mar 2013, 00:47

(tongue) (rolll)
Петра има извонреден талент за сликање.

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 08 Mar 2013, 00:55

(joy)
Дека Дебора направи пилешко со ориз. (drool)

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 11 Mar 2013, 15:47

Петра денес ќе оди кај сестра и.

Sashka
Администратор
Администратор
Мислења: 869
Придружен: 01 Oct 2009, 22:08
Му се допанале: 1150 пати
Им се допаднал: 550 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Sashka » 11 Mar 2013, 20:02

Дебора имаше напорен ден.

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 12 Mar 2013, 13:38

Сашка има ново цвеќе. (rad)

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 14 Mar 2013, 00:10

Дебора сака цитрони. (smile)

Sashka
Администратор
Администратор
Мислења: 869
Придружен: 01 Oct 2009, 22:08
Му се допанале: 1150 пати
Им се допаднал: 550 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Sashka » 14 Mar 2013, 15:25

Петра е вистински уметник (smile) .

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 15 Mar 2013, 11:05

Сашка е студент. (smile)

Одговори

Return to “Игри и забава”