За мене знаеш дека...

Moderator: Модератори

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 18 Mar 2013, 17:07

Дебора сака макарони со сос од туна.

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 18 Mar 2013, 22:37

Петра сака мед со таан.

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 19 Mar 2013, 22:55

Дебора денес беше во паркот. (rad)

Sashka
Администратор
Администратор
Мислења: 869
Придружен: 01 Oct 2009, 22:08
Му се допанале: 1150 пати
Им се допаднал: 550 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Sashka » 21 Mar 2013, 11:29

Петра ужива на новото работно место (rad)

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 21 Mar 2013, 23:10

Сашка одби да прави приска. (rad)

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 25 Mar 2013, 16:03

Дебора ќе си вади пасош. (smile)

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 25 Mar 2013, 17:24

Петра денес си помина убаво на работа. (thumbsup)

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Peperutka » 10 Apr 2013, 21:10

Дебора многу сака да оди на прошетки со Квини.

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Petra » 11 Apr 2013, 00:06

Пеперутка има нови панталони. (joy)

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: За мене знаеш дека...

Post by Debora » 11 Apr 2013, 14:24

Петра убаво си мине на работа. (rad)

Одговори

Return to “Игри и забава”