Напиши збор без следните букви

Moderator: Модератори

Одговори
Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Напиши збор без следните букви

Post by Peperutka » 12 Apr 2013, 00:04

Правилото на оваа игра е да напишеме збор без две букви која сами ќе ги одредиме.
Еве јас ќе почнам.
Напиши збор без буквите Ј и А.
Ајде пишувајте (smile)

Petra
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 2039
Придружен: 17 Nov 2009, 20:50
Location: God's Kingdom
Му се допанале: 1044 пати
Им се допаднал: 729 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Petra » 12 Apr 2013, 00:22

Интересна игра Пеперутка. (thumbsup)
Умни
Напиши збор без буквите К и Р

macica
Нов член
Нов член
Мислења: 76
Придружен: 04 Apr 2013, 21:30
Му се допанале: 8 пати
Им се допаднал: 58 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by macica » 12 Apr 2013, 06:32

(joy) Бонбона
Напиши збор без Б и А

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Debora » 12 Apr 2013, 10:53

Кокос
Напиши збор без В и И.

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Peperutka » 12 Apr 2013, 15:04

Напор.
Напиши збор без Ш и А

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Debora » 12 Apr 2013, 16:01

Лорбер
Напиши збор без Г и А.

Nadja
Редовен член
Редовен член
Мислења: 445
Придружен: 26 Aug 2012, 19:03
Му се допанале: 9 пати
Им се допаднал: 52 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Nadja » 12 Apr 2013, 16:36

Лосос

Напиши збор без Е и М.

Peperutka
Модератор
Модератор
Мислења: 2603
Придружен: 18 Oct 2010, 20:28
Му се допанале: 941 пати
Им се допаднал: 618 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Peperutka » 12 Apr 2013, 16:41

Планина.
Напиши збор без М и К

anabejbi
Форумски домаќин
Форумски домаќин
Мислења: 1522
Придружен: 21 Nov 2012, 17:19
Му се допанале: 462 пати
Им се допаднал: 850 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by anabejbi » 12 Apr 2013, 20:51

Работа
Напиши збор без А и Т

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11055
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5850 пати
Им се допаднал: 3575 пати

Re: Напиши збор без следните букви

Post by Debora » 12 Apr 2013, 22:21

Бесен
Напиш збор без А и В

Одговори

Return to “Игри и забава”