Page 3 of 3

Re: Документарни филмови

Posted: 07 Dec 2013, 19:12
by Debora
За потеклото на епидемијата од рак и автоимуни заболувања.


Dr. Tent: The Exploding Autoimmune Epidemic
r8FCJ_VPyns

Re: Документарни филмови

Posted: 06 Feb 2014, 17:35
by Petra
pnI-YVpXoD8
Дизниевите цртани, едни од најомилените на сите деца еве со што не полнеле. С какви пораки ни ги полнеле нашите глави а сега и нашите деца. Ми се гади.
Немаме поим што ни сервираат. (scared)
1O22uNmZQCk
Сексуализирани играчки. Ми се гади, грозно. (ner) (cop) (mg)
http://s30.postimg.org/cvq4wgqe9/image.jpg
http://s10.postimg.org/5htxystkp/image.jpg

Re: Документарни филмови

Posted: 28 Aug 2014, 12:26
by Petra
phpBB [video]

Re: Документарни филмови

Posted: 17 Nov 2014, 00:23
by Debora