Page 1 of 1

Камилица

Posted: 20 Feb 2016, 09:18
by now
Луѓе, мислам дека Камилицата е најдобриот природен Лек за многу работи

Re: Камилица

Posted: 21 Feb 2016, 14:24
by Vesela
Се е индивидуално. Мена камилицата многу ми смета, неможам да ја пијам ниту пак како облоги можам да ја користсм. Цела се нафрлам, најверојатно некоја алергија ми ствара. Но, сум читала дека е многу здрава. Еве можност да споделат искуство.

Re: Камилица

Posted: 21 Feb 2016, 15:39
by Радост
now wrote:Луѓе, мислам дека Камилицата е најдобриот природен Лек за многу работи
(dobr)

Повели малку подетално едуцирај не околу оваа тема.