Премин од блендирано на пасирано

Исхрана на бебиња. Кога да почне со дохрана и како, првата храна, вода, ссокови итн.

Moderator: Модератори

Tina9
Редовен член
Редовен член
Мислења: 318
Придружен: 11 Jul 2014, 15:50
Му се допанале: 94 пати
Им се допаднал: 177 пати

Re: Премин од блендирано на пасирано

Post by Tina9 » 17 Jan 2015, 11:52

Уште јаде блендирано (ner) Штом е со лажица мора според неа да е блендирано иначе плука, се гади. Ако и давам сецкано или пасирано две - три лажички и не сака да продолжи. Ако и давам со рака или ужинка сама да јаде, си јаде без проблем и џвака. Пребирливче (ner)

Одговори

Return to “Исхрана на бебиња”