Јас сум ...

Место за претставување на новите членови, да им посакаме топло добродоје и пријатно дружење.

Moderator: Модератори

LunaSofija
Нов член
Нов член
Мислења: 2
Придружен: 24 Oct 2018, 10:56
Им се допаднал: 3 пати

Re: Јас сум ...

Post by LunaSofija » 24 Oct 2018, 11:02

Здраво на сите. Јас сум Софи, 30 години. Среќно заљубена, живеам заедно со вереникот, и моментално 6+6 бремена. Се зачленив бидејќи имам некои прашања што ме мачат. Ве поздравувам (brows)

Doglover
Нов член
Нов член
Мислења: 1
Придружен: 07 Jan 2019, 16:05

Re: Јас сум ...

Post by Doglover » 07 Jan 2019, 16:18

Здраво јас ви се обраќам на сите вас за да ми помогнете односно јас не сум многу информирана за бременост, сексуални односи и др .. дали е можно да забремениш при петинг на голо односно триење на гениталиите ако партнерот има пред семена течност а и плус девица сум сеуште (знам декаа е многу глупо прашање но ми доцни менс.циклус(но не мк е прв пат) и многу ми е страв??

Одговори

Return to “Да се запознаеме”