Вашата професија

Место за претставување на новите членови, да им посакаме топло добродоје и пријатно дружење.

Moderator: Модератори

Одговори
Annabel
Редовен член
Редовен член
Мислења: 490
Придружен: 09 Nov 2009, 21:21
Им се допаднал: 13 пати

Вашата професија

Post by Annabel » 27 Nov 2009, 09:58

Не се сеќавам дали негде сме напишале што сме по професија?

Јас сум економист, работам како Советник за клиенти во банка....а вие?

Debora
Администратор
Администратор
Мислења: 11056
Придружен: 22 Sep 2009, 17:24
Му се допанале: 5853 пати
Им се допаднал: 3576 пати

Re: Вашата професија

Post by Debora » 27 Nov 2009, 10:13

Јас сум Земјоделски инжинер, ама моментално не работам.
Темава во семејство е во друг контекст.

Mechevska
Нов член
Нов член
Мислења: 92
Придружен: 26 Nov 2009, 18:30

Re: Вашата професија

Post by Mechevska » 27 Nov 2009, 11:26

Јас сум сметководител ама моментално не работам .сега сум мама.

izabela
Нов член
Нов член
Мислења: 55
Придружен: 20 Jan 2010, 11:45

Re: Вашата професија

Post by izabela » 20 Jan 2010, 12:20

Jas sum lekar, momentalno na specijalizacija

Kalince
Нов член
Нов член
Мислења: 78
Придружен: 01 Mar 2010, 12:11
Им се допаднал: 1 time

Re: Вашата професија

Post by Kalince » 01 Mar 2010, 12:30

Jas sum profesor po oddelenska nastava, koj do sega ne uspea da raboti po svojata struka.

slavicat
Нов член
Нов член
Мислења: 2
Придружен: 17 Mar 2010, 23:29

Re: Вашата професија

Post by slavicat » 17 Mar 2010, 23:31

Невработена мед.сестра

Annabel
Редовен член
Редовен член
Мислења: 490
Придружен: 09 Nov 2009, 21:21
Им се допаднал: 13 пати

Re: Вашата професија

Post by Annabel » 17 Mar 2010, 23:37

Добре дојде slavicat (sr)

#tanja#
Нов член
Нов член
Мислења: 5
Придружен: 20 Apr 2010, 09:49

Re: Вашата професија

Post by #tanja# » 20 Apr 2010, 09:59

jas sum student na visoka medicinska skola-medicinska sestra

Ane-M
Нов член
Нов член
Мислења: 6
Придружен: 03 Aug 2010, 12:51

Re: Вашата професија

Post by Ane-M » 04 Aug 2010, 13:11

Наставник по одделенска настава,се надевам дека набрзо ке најдам работа на струка (unsure) ,моментално работам кај мм во фирма (laugh1)

Trena
Редовен член
Редовен член
Мислења: 253
Придружен: 01 Nov 2010, 11:05
Им се допаднал: 4 пати

Re: Вашата професија

Post by Trena » 01 Nov 2010, 13:17

Pravnik...momentalno bez rabota

Одговори

Return to “Да се запознаеме”