Нашите деца заслужуваат по добра здравствена заштита!

Место за претставување на новите членови, да им посакаме топло добродоје и пријатно дружење.

Moderator: Модератори

Одговори
zdravstvo515
Нов член
Нов член
Мислења: 1
Придружен: 04 Apr 2018, 18:55

Нашите деца заслужуваат по добра здравствена заштита!

Post by zdravstvo515 » 04 Apr 2018, 19:10

Здравјето е најважно и од големо значење е каде и како се лекуваме.Затоа ние имаме програми со покритие во сите приватни здравствени установи.
Ве покануваме на кратка информативна презентација која ќе се одржи на 10ти Април (Вторник) во 18:30 часот.Резевирајте ги своите места , бројот е ограничен.

Контакт
zdravstvo515@ gmail
Телефон:
Никола 075972158
Филип 071320424

На Фајсбук:
/events/2039839009674750/?active_tab=about

Одговори

Return to “Да се запознаеме”