Page 5 of 5

Re: Зелена столица кај бебиња

Posted: 01 Mar 2016, 16:48
by sweety
Јас со М и немав многу плачки за грчевите, можам на прсти да избројам колку пати е плачела од мешето, имаше доста гасови и цревата и кркореа па пиевме еден период капки, да не избегам од темата ориметив кај М ако јадам зелена и веднаш столицата и е обоена зелена, а онака и е ќолта како што треба (rad) (rad) само за џабе се секирав еве еден совет до другите мајки може ќе им се најде.