Page 5 of 5

Re: Разрането газе на новороденче

Posted: 14 Apr 2015, 11:13
by Peperutka
Аненце да пробаш со крем Афлодерм,го има во Зегин,околу 175 денари е.
Д. кога беше новороденче имаше црвенило на предниот дел,не на газето и како алергија,сега пред неколку дена на лицето имаше лишаи,го мачкав со кремот два пати во денот и му помина.Многу ефикасен крем е ,пробај го (smile)

Re: Разрането газе на новороденче

Posted: 14 Apr 2015, 14:41
by maried
Anence, слободно повтори ја.
Ако сте само на доење не јади цитрусни овошја, краставица и јаткасти некое време. Јас користам Дајперс и сум презадоволна.
Пеперутка, кортико е Афлодерм и несмее на своја рака, затоа што е премногу штетен.

Re: Разрането газе на новороденче

Posted: 15 Apr 2015, 16:08
by Anence66
Maried,ај пиши ми како соодветно да го направам хипермаганот? Минатиот пат го утнав.Газето почнува пак да биде добро се губи полека црвенилото.Купив памперс па ќе видиме за неколку дена како ќе биде.

Re: Разрането газе на новороденче

Posted: 16 Apr 2015, 11:52
by Anence66
Може некој да ми каже како да го направам хипермаганот соодветен пошто предходниот пат го утнав? Позз