Page 1 of 1

Легофер сируп кај бебе

Posted: 19 Jan 2015, 22:40
by Srcence
Ве молам за совет моето бебенце има 5 полни месеци и хемоглобинот му е 108 ни дадоа да пиеме сируп Легофер мегутоа бебушко не сака во никој случај да го пие мака мачевме 2 дена и сега пред да заспие му го дадов помешан со кашичка од слива пред да го испие сирупчето 15 до 20 мин докторката ни кажа да пиеме по 3-4 капки витамин Ц и истите ги пие без проблем меѓутоа сирупот воопшто не го сака. Незнам дали постапувам правилно. Мамички ве молам за искуство како имате постапувано вие во ваков случај дали е во ред да го пие сирупчето со кашичка