Инспиративни стории

Честитки за новата мама!

Вашата бременост заврши и вие сте наградени со вашето бебенце и Вашата нова титула: мама.

Вашето тело се опоравува од породувањето и почнува да се враќа во претходната форма, учите како да се грижите за бебето и сето тоа бара многу напори.

Но мајките имаат скриен извор на сила, од Бога даден.

Љубовта кон бебето ќе ви дава сила во сите предизвици. Она што ќе го вложите сега во Вашето дете, ќе остави јасни траги низ целиот негов живиот, а со тоа и низ животите на други луѓе, па колку чудно и да звучи и во наредните генерации.

Pages