Инспиративни стории

родителите со близнаците

Шелби Магани и нејзиниот свршеник немале поим дека таа е бремена. Кога добила остри болки во стомакот и отишла на лекар, и кажале дека можеби е трудна. Се испоставило дека е во шести месец од бременоста.

Десет месеченото девојче од Лујзијана сега се наоѓа во болница, каде закрепнува од трагичниот настан. Бебето било дехидрирано и имало пликови по кожата, но е живо и закрепнува.

полицаецот и мајката

Кога младата жена била запрена од полицаецот, наместо да ја добие очекуваната казна, таа се соочила со толку потребното сочувство и великодушност од негова страна.

лука после раѓањето

Кога се родил малиот Лука тежел само 480 грама. Неговата состојба била таква да лекарите ги советувале родителите да ги исклучат машините за подршка на животот, но тие не можеле да го направат тоа.

среќните родители

Кога Ешли Гарднер отишла на првиот ултразвучен преглед после успешна ин витро постапка доживеала огромно изненадување. После 8 години обиди да забремени со нејзиниот сопруг Тајсон имале успех уште со првото ин витро.

храбрата мајка

Ashley Bridges (24) ја направила крајната жртва за нејзиното неродено бебе, со тоа што одбила третман со хемотерапија кога во бременоста и бил дијагностициран рак на коските.

Изабела е едно прекрасно 6 годишно девојче, принцеза на мама. Светот би ја нарекол Изабела производ на силување, но таа е прекрасно создание, Божјо дете. Еве што имаат да кажат нејзината мајка и самата Изабела.

бебе во вода

Иако е толку мал и можел да ги држи отворени очите само неколку минути, Феникс уживал во базенот и покажал забележителна самодоверба. Неговиот татко е инструктор по пливање за бебиња во школата Водени бебиња

мајката и бебето

Храбра мајка го ризикувала својот живот и здравје одложувајки ја хемотерапијата додека се роди нејзиниот син. Justine Colbeck (36) кога била во 31 недела од бременоста дознала дека боледува од рак на дојка.

Pages