Најслатките Бебе Мразчиња

бебе

Професионалната фотографка Karen Wiltshire, во деновите пред Божик е претрупана од барања на родителите да ги фотографира нивните новородени бебиња во празнична атмосфера.

Резултатите од нејзината работа зборуваат сами за себе. Погледнете ги фотографиите со некои од нејзините модели.

 

bebe

 

bebe

 

bebe


братчиња