планирано родителство продава делови од телата на абортираните бебиња

Во видеото кое го згрози цел свет може да се види како Др. Deborah Nucatola, еден од врвните извршни директори на Планирано родителство (Planned Parenthood) - организација која е најголем вршител на абортуси во САД, разговара со прикриени актери, кои се претставуваат како претприемачи во врска со изгледите за купување на делови од телата на фетусите

авокадо

Авокадото освен што може да се приготви и јаде на безброј начини, е исклучително здраво овошје. Авокадото е преполно со хранливи материи, кои се неопходни за правилен раст и развој на бебето во стомакот.

заспано бебе

Светлината предизвикува да лачиме повеќе кортизол, хормон кој помеѓу другото не држи будни. Кога ќе се стемни почнуваме да лачиме повеќе мелатонин. Додека бебето е во стомакот на мајката, нејзиниот ритам го контролира и ритамот на нероденото бебе.

обоената плацента

Мајката на тројка, Sammi Edes, од Мелбурн, која има четири деца ја објави неверојатната фотографија на нејзината плацента. Фотографијата покажува дека преживувањето на нејзиното најмало бебе е вистинско чудо.

Синот

Наташа Адамс (30) од Лондон, конечно после 16 абортуси и 2 мртвородени деца е пресреќна и го слави раѓањето на синот. Орион е нејзино четврто бебе, но изминатите 7 години за парот биле пропратени со многу тага и разочарувања. Таа вели дека нејзиното раѓање е причина за "никогаш да не се откажете од надежта".

Активното породување е одличен начин за да се скрати породувањето и да се избегнат непотребни интервенции. Танцувањето е одлично за активно породување, музиката ја опушта мајката, а кружните движења со колковите помагаат во отворање на пелвисот и му помагаат на бебето во спуштањето.

најубаво изненадување

Doug Price мислел дека заедно со неговата жена снимаат видео за натпревар на кој можеле да добијат патување во Аруба. Аруба е местото, каде пред 10 години го поминале нивниот меден месец.

Pages