среќната ќеркичка

Nathan Shields е татко на една мала принцеза, која има прилика да добива постојано изненадување на чинијата, подготвено од нејзиниот татко. А кое мало девојче нема да реагира овака на дизниевите принцези?

мајка и ќерка

Ретко кој работи повеќе од мајките, ова ни е познато на сите. Но, исто така многу често, количеството на нивната работа не може да се забележи по она што се гледа. Еве едно видео, во кое ќе се пронајде секоја мајка и кое ќе открие дел од тајната зошто мајките "не сработуваат ништо".

бебе родено со водењак

Секој ден се раѓаат мали чуда низ целиот свет. Сите тие се прекрасни, совршени и посебни, но некои се поретки, и таквите моменти секако не тераат да застанеме за миг и навистина да го согледаме и да му оддадеме почит на чудото на животот.

Грижите се составен дел од нашите животи, но речиси никогаш не биле толку изразени како кога ќе станете родител. Кога ќе се роди бебето, родителите се загрижени и оптоварени со вина заради нивните родителски способности, ги анализираат своите секојдневни одлуки.

близнаците

Близначињата Блер и Инес се родиле 10 недели предвреме и биле однесени на интезивна нега, додека лекарите стравувале дека можеби нема успеат.

кефир

Кефирот е еден од најбогатите производи со пробиотици, на целата земјина топка. Неговите лековити својства имаат толку широк спектар, што неговата употреба треба да биде дел од исхраната на секое семејство.

Summer Bellessa, мајка на 2 дечиња, решила да му дозволи на 3-годишниот син Роквел во текот на една недела да ја одбира нејзината облека.

близначките

Жена од Романија, ги родила своите близнаци на речиси 2 месеци растојание. Нејзиното породување започнало во Ноември 2014 г., кога била во седми месец од бременоста. Тогаш се родила нејзината прва ќерка.

Pages